Berra

Berra är en Amerikansk miniatyrhäst. Han är hingst och född 2008.

Marika skulle INTE ha någon liten "häst" absolut inte en ponny. Och vad blev jag kär i ?..... EN MINI!

Min vän Linda hittade Berra och hans kompis Leo i ett bedrövligt skick, magra, fulla med lus o mask. Den tiden är förbi! Och nu är han Gåsvikare... här lider inga hästar brist på mat, Marika försöker lära sig att en mini behöver bara en liten tuss då och då ett par gånger om dagen.

Han har en helt underbar personlighet! Go och rar, gillar pussar, snäll mot mindre och ganska tuff.

De stora hästarna behöver lite tid att förstå lilla att detta "kryp" faktiskt är en häst. Under sommaren när jag gjorde massa "småhagar" lite här o var på gården så stannade folk sina bilar och klev in i hagen, på vår mark. Deras försvar var mer än en gång ...

." i Stockholm har vi inte så här små söta hästar ".

I framtiden ska han köras och jobba som "Filmdjur" och är med i klapp o goshörnan på marknader och vi var med i kulturhusets julkalender med lucköppning för de minsta baren. Den 20/12 var det "liten prickig häst" i luckan.

Vi lastade ur på Malmskilnadsgatan i stan o Berra stenvägrade gå i snövallen, men det var oxå det ändå trassel som blev. Marknaden på Sergels torg, stengolv, parkettgolv, varuhissen .... Allt gick som en dans och Ahhhhh från 35 ungar och fullständigt överfallen av dessa 35 ungar bekom honom Inte ett spår ... Godis? Sedan gick vi tillbaka till bilen på Mäster Samuels gata och Berra fick syn på en lite snygg prickis jag varje fönster och inte svarade den heller. Det var lite kul att se reaktionerna på folk som trodde vi gick med en hund i stan.

Bildarkiv

Berra har ett eget specialgjort sele, läs om processen här.

Född: 8 April 2008

Avkommor:

2012: Aslan

2014: Prince Caspian