Ridlärare & Ledare

Kommer du på lektion eller ridläger hos oss på RoslagsWestern så kommer du garanterat träffa några av våra instruktörer och hjälpledare. Läs om oss här!


Marika Franzén

Ridlärare
Huvudansvarig lägerledare

Marika har ägt gården sedan 2004 och hållit på med hästar sedan 10-års ålder. Hon växte upp i Huddinge i Stockholm och började rida på Sundby ridskola. Hennes första häst Plummer köpte hon som 17 åring och har sedan dess alltid haft en häst vid sin sida. Läs mer om Marika här.

Saga Andersson

Ridlärare för barn & ungdomar
Lägerledare

Saga Andersson är född 1999 och växte upp på Lidingö men bor numera på Södermalm i Stockholm. Hon har ridit på RoslagsWestern och framförallt på Fia sedan 2007. Fia och Amy är favorithästarna. Har man mejlat med oss om ridläger så är det Saga man pratat med!

Ida Ricketts

Lägerledare

Ida Ricketts är född 1995 och har ridit på RoslagsWestern i många år. Hennes favorithästar är Lucy och Mimmi.

Lowi Bergman

Hjälpledare

Lowi Bergman är född 2004 och hennes favorithäst på gården är Fighter. Hon var på gården för första gången på vårt påskläger 2017. Bilden visar Lowi och Fighter från Ungdomslägret 2017.

Katie Hälleberg

Hälpledare

Katie Hälleberg är född 2003 och kommer från Täby. Hästar har hon hållit på med större delen av sitt liv. Första besöket till gården var 2014. Det har varit lektioner, läger och lägerhjälp sedan dess. 

Favoriten är Skipper som hon även hade förmånen att ha som foderhäst en tid. Nu har hon en egen häst. Westernridning är nytt för honom så det tränas flitigt.

Anna Bergling

Hjälpledare

Anna Bergling är född 2003 och bor i Nacka i Stockholm. Hon var på gården för första gången 2015 men började rida när hon var 5 år gammal.

Favorithästen på gården är Star Bee som hon red på ridläger sommaren 2015. Sommaren 2017 var Mimmi utlånad till Anna. Vintern 2017 är Star Bee med Anna i Stockholm och trivs jättebra.