Ridlärare & Ledare

Kommer du på lektion eller ridläger hos oss på RoslagsWestern så kommer du garanterat träffa några av våra instruktörer och hjälpledare. Läs om oss här!


Marika Franzén

Ridlärare
Huvudansvarig lägerledare

Marika har ägt gården sedan 2004 och hållit på med hästar sedan 10-års ålder. Hon växte upp i Huddinge i Stockholm och började rida på Sundby ridskola. Hennes första häst Plummer köpte hon som 17 åring och har sedan dess alltid haft en häst vid sin sida. Läs mer om Marika här.

Saga Andersson

Ridlärare för barn & ungdomar
Lägerledare

Saga Andersson är född 1999 och växte upp på Lidingö men bor numera i Jönköping. Hon har ridit på RoslagsWestern och framförallt på Fia sedan 2007. Fia och Amy är favorithästarna. Har man mejlat med oss om ridläger så är det Saga man pratat med!

Ida Ricketts

Lägerledare

Ida Ricketts är född 1995 och har ridit på RoslagsWestern i många år. Hennes favorithästar är Lucy och Mimmi.

Ofelia Andersson

Ridlärare för barn & ungdomar
Lägerledare


Hanna Leander

Hjälpledare

Hanna Leander är född 2005 och kommer från Järfälla. Hon kom till gården för första gången 2014 och har därefter varit på flera läger och hjälpt till som hjälpledare. Just nu är favorithästen är Tamara.

Katie Hälleberg

Hälpledare

Katie Hälleberg är född 2003 och kommer från Täby. Hästar har hon hållit på med större delen av sitt liv. Första besöket till gården var 2014. Det har varit lektioner, läger och lägerhjälp sedan dess. 

Favoriten är Skipper som hon även hade förmånen att ha som foderhäst en tid. Nu har hon en egen häst. Westernridning är nytt för honom så det tränas flitigt.