På gång

Läs här om vad vi har planerat på gården inom den närmsta tiden. 


Vecka 44 är det dags för höstlov igen och vi har blandade aktiviteter för både nybörjare och den som ridit mycket innan. Utöver kurserna går det såklart bra att boka vanliga lektioner, hör av dig till Marika för att se över lediga tider.

Tack återigen för en lyckad sommar med högt tryck och lyckade kurser trots den förändrade samhällssituationen. Som vanligt går det att höra av sig för bokningar även under vinterhalvåret, kontakta då Marika via telefon eller mejl. (marika@roslagswestern.se, 073-181 89 18).

Hoppas alla har en riktigt härlig sommar trots omständigheter som kanske gjort att man fått planera om. Likt tidigare somrar har vi ett högt tryck vad gäller bokningar och vi ber er därför i första hand skicka ett sms till antingen Marika (073-181 89 18) eller Saga (072-516 16 68) för att boka lektion. Detta eftersom vi står ute...

Vi befinner oss just nu i väldigt märkliga tider då vi behöver ta extra hänsyn till varandras och vår egen hälsa. Detta är såklart även något vi på Roslagswestern behöver tänka på i vår verksamhet och här kommer därför lite information om hur vi tar oss an situationen i sommar.

Hoppas ni har en trevlig tredje advent, tiden går verkligen fort nu, snart är vi framme vid julafton och lite välbehövd ledighet!

Andra advent är här och det är dags att öppna ännu en lucka i adventskalendern. Den här gången höjer vi svårighetsgraden litegrann.

Under december kommer vi ge dig som är sugen på sommarens läger och lektioner möjligheten att vinna rabatter. Varje advent kommer vi publicera en fråga här på hemsidan som har med gården eller djuren att göra - den som svarar rätt på alla fyra frågor får 200kr rabatt på sin läger- eller lektionsanmälan. Svaret på alla frågor går att...

Som tidigare år kommer vi under höstlovsveckan (v.44) erbjuda några dagar med kurser. Dagarna inkluderar både teori, som hålls av en av våra ungdomsledare, och en ridlektion som Marika håller i.

Nu är alla ridläger för sommaren slut och vi går tillbaka till rutinerna med lektionsbokning på kvällar och helger. Det har varit två bra månader och vi är väldigt nöjda med både läger och lektionsverksamheten. Men även om sommaren ännu inte är slut åker Saga nu tillbaka till Jönköping för att fortsätta studierna och Marika återgår till sitt jobb...

Från och med den första juli har vi nya regler angående av-och ombokning för ridlektioner hos oss. Alla bokningar av lektioner ska bekräftas genom förtidsbetalning. Vid avbokning senare än 24 timmar innan lektionsstart krävs läkarintyg för återbetalning. Vid ombokning senare än 24 timmar innan lektionsstart betalas en ombokningsavgift på 100 kr.

Sommaren 2019

26.06.2019

Sommaren 2019 har vi återigen många läger, denna gång lite fler dagläger eftersom dom är uppskattade. Som vanligt går det att boka ridlektioner efter 16:00 på dagarna även under lägerveckor - tveka inte att höra av er till oss!

Sportlov 2019

02.02.2019

Nu är det snart dags för sportlov igen och vi på RoslagWestern har i vanlig ordning lite olika upplägg för dig som vill spendera ditt lov med hästarna. Den här gången finns det två olika upplägg, heldag eller tvåtimmarskurs.