På gång

Läs här om vad vi har planerat på gården inom den närmsta tiden. 


Sportlov 2022

21.02.2022

Tisdag 1/3 till och med fredag 4/3 är ni välkomna till oss på dagskurs!
Dagarna är fristående så du väljer själv hur många du vill delta på.

Fram till 6:e november får du som bokar framtida lektioner 15% rabatt på lektionspriset. Passa på och boka in din ridning för hösten och våren redan nu!

Varför inte spendera några timmar av julen tillsammans med hästarna hos oss på Roslagswestern. Nu finns det möjlighet att boka några kurstillfällen under jultiderna för dig som vill ta med kompisarna eller familjen på en härlig dagsaktivitet.

Årets julkalender hos oss på Roslagswestern är full av härliga erbjudanden på allt från barnlektioner till vuxenläger sommaren 2021. Missa därför inte att hålla koll på vår Facebook och Instagram stories för nya deals varannan dag!

Black weekend!

27.11.2020

Nu under Black weekend vill även vi på RoslagsWestern passa på att erbjuda våra underbara elever en rabatt! Har du gått i bokningstankar men inte kommit till beslut är detta den perfekta motivatorn. Boka in en lektion eller kurs ett datum innan den 3/1 under helgen och ta del av en rabatt på 15%.

Vecka 44 är det dags för höstlov igen och vi har blandade aktiviteter för både nybörjare och den som ridit mycket innan. Utöver kurserna går det såklart bra att boka vanliga lektioner, hör av dig till Marika för att se över lediga tider.

Tack återigen för en lyckad sommar med högt tryck och lyckade kurser trots den förändrade samhällssituationen. Som vanligt går det att höra av sig för bokningar även under vinterhalvåret, kontakta då Marika via telefon eller mejl. (marika@roslagswestern.se, 073-181 89 18).

Hoppas alla har en riktigt härlig sommar trots omständigheter som kanske gjort att man fått planera om. Likt tidigare somrar har vi ett högt tryck vad gäller bokningar och vi ber er därför i första hand skicka ett sms till antingen Marika (073-181 89 18) eller Saga (072-516 16 68) för att boka lektion. Detta eftersom vi står ute...

Vi befinner oss just nu i väldigt märkliga tider då vi behöver ta extra hänsyn till varandras och vår egen hälsa. Detta är såklart även något vi på Roslagswestern behöver tänka på i vår verksamhet och här kommer därför lite information om hur vi tar oss an situationen i sommar.

Hoppas ni har en trevlig tredje advent, tiden går verkligen fort nu, snart är vi framme vid julafton och lite välbehövd ledighet!

Andra advent är här och det är dags att öppna ännu en lucka i adventskalendern. Den här gången höjer vi svårighetsgraden litegrann.

Under december kommer vi ge dig som är sugen på sommarens läger och lektioner möjligheten att vinna rabatter. Varje advent kommer vi publicera en fråga här på hemsidan som har med gården eller djuren att göra - den som svarar rätt på alla fyra frågor får 200kr rabatt på sin läger- eller lektionsanmälan. Svaret på alla frågor går att...