På gång

Läs här om vad vi har planerat på gården inom den närmsta tiden. 


Höstlovskurs

15.10.2018

Under höstlovsveckan har vi i vanlig ordning dagskurser för både nybörjare och dig med mer ridvana. Självklart går det även att boka vanliga lektioner. Kontakta Marika för anmälan, telefonnummer finns under kontakt.

Den 15:e April har vi funktionärsutbildning på gården inför Western Riders Upplands tävlingar. Vi kommer gå igenom vad de olika funktionärspositionerna innebär och träffa varandra innan det är dags att jobba tävlingar.

Vecka 9 är det sportlov för många av oss skolelever och det innebär ännu ett dagläger. Måndag till onsdag (26-28/2) har vi praktisk teori på förmiddagen och ridning på eftermiddagen. Både barn och vuxna är välkomna att anmäla sig såklart! Du väljer som vanligt själv hur många, samt vilka dagar du vill anmäla dig till.

Under jullovet anordnar vi på RoslagsWestern dagridläger med valfritt antal dagar mellan den 2/1 och den 5/1. Du väljer själv hur många, samt vilka dagar du vill anmäla dig till.

Ridläger 2018

01.11.2017

Nu är planerandet av ridläger för nästa sommar i full gång och inom kort kan ni läsa allt om våra framtida läger under fliken "Ridläger 2018".

Lördagen den 4:e november anordnar vi en trailtävling med halloweentema för alla som vill - möjlighet att låna en av ridskolans hästar finns för en extra avgift på 50kr.

Vecka 44 anordnar vi på RoslagsWestern dagridläger för vuxna och barn i alla åldrar. Dagarna består av ett praktiskt teoripass, lunch och ett ridpass.

För några veckor sedan var vi på Toftinge gård och visade upp westernridning på firandet av Hästens dag. Det var mycket folk och många nya ansikten som visade intresse för ridskolan - jättekul!