På gång

Läs här om vad vi har planerat på gården inom den närmsta tiden. 


Nu är alla ridläger för sommaren slut och vi går tillbaka till rutinerna med lektionsbokning på kvällar och helger. Det har varit två bra månader och vi är väldigt nöjda med både läger och lektionsverksamheten. Men även om sommaren ännu inte är slut åker Saga nu tillbaka till Jönköping för att fortsätta studierna och Marika återgår till sitt jobb...

Från och med den första juli har vi nya regler angående av-och ombokning för ridlektioner hos oss. Alla bokningar av lektioner ska bekräftas genom förtidsbetalning. Vid avbokning senare än 24 timmar innan lektionsstart krävs läkarintyg för återbetalning. Vid ombokning senare än 24 timmar innan lektionsstart betalas en ombokningsavgift på 100 kr.

Sommaren 2019

26.06.2019

Sommaren 2019 har vi återigen många läger, denna gång lite fler dagläger eftersom dom är uppskattade. Som vanligt går det att boka ridlektioner efter 16:00 på dagarna även under lägerveckor - tveka inte att höra av er till oss!

Sportlov 2019

02.02.2019

Nu är det snart dags för sportlov igen och vi på RoslagWestern har i vanlig ordning lite olika upplägg för dig som vill spendera ditt lov med hästarna. Den här gången finns det två olika upplägg, heldag eller tvåtimmarskurs.

Nu är planerandet inför sommaren 2019 i full gång och alla ledare går runt och funderar på hur vi ska göra det till den bästa sommaren hittills! Håll utkik här på hemsidan och våra sociala medier för snart går det att börja anmäla sig samt planera egna läger inför nästa år.

Höstlovskurs

15.10.2018

Under höstlovsveckan har vi i vanlig ordning dagskurser för både nybörjare och dig med mer ridvana. Självklart går det även att boka vanliga lektioner. Kontakta Marika för anmälan, telefonnummer finns under kontakt.

Den 15:e April har vi funktionärsutbildning på gården inför Western Riders Upplands tävlingar. Vi kommer gå igenom vad de olika funktionärspositionerna innebär och träffa varandra innan det är dags att jobba tävlingar.

Vecka 9 är det sportlov för många av oss skolelever och det innebär ännu ett dagläger. Måndag till onsdag (26-28/2) har vi praktisk teori på förmiddagen och ridning på eftermiddagen. Både barn och vuxna är välkomna att anmäla sig såklart! Du väljer som vanligt själv hur många, samt vilka dagar du vill anmäla dig till.

Under jullovet anordnar vi på RoslagsWestern dagridläger med valfritt antal dagar mellan den 2/1 och den 5/1. Du väljer själv hur många, samt vilka dagar du vill anmäla dig till.

Ridläger 2018

01.11.2017

Nu är planerandet av ridläger för nästa sommar i full gång och inom kort kan ni läsa allt om våra framtida läger under fliken "Ridläger 2018".

Lördagen den 4:e november anordnar vi en trailtävling med halloweentema för alla som vill - möjlighet att låna en av ridskolans hästar finns för en extra avgift på 50kr.

Vecka 44 anordnar vi på RoslagsWestern dagridläger för vuxna och barn i alla åldrar. Dagarna består av ett praktiskt teoripass, lunch och ett ridpass.